Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Green Blue Hotels Patara

Gelemiş Mah. Tomler Sok. no:30 Patara - Kaş - Antalya
Görme Engellilere Uygun Asansör
Mini Club
Otopark
Kablosuz İnternet

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

30.000m2 alan üzerine kurulu olan otelimiz muhafazakar bir hizmet anlayışını benimsemiş olup misafirlerimize islami şartlara uygun bir tatil fırsatı sunmaktadır. Şehrin gürültüsü ve stresinden uzak eşsiz denizi,havası ile tüm yılın steresinden arınma imkanı sunuyor. Green Blue Patara otel Misafirlerimize orman,deniz ve antik kent manzara seçenekleri ile hizmet vermektedir. KONAKLAMA BİLGİLERİ 96 standart oda, 32 aile odası, 2 kral dairesi ve 4 junior suit odası bulunan otelimiz toplamda 140 oda ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir. Odalarımız misafirlerimize orman, deniz ve antik kent manzara seçenekleri ile hizmet vermektedir. Tüm odalarımızda puf, duşakabin&küvetli banyo, tuvalet, split klima, LCD TV, telefon, minibar, fön makinesi ve kablosuz internet bulunmaktadır. Konuklarımıza 24 saat resepsiyon, 24 saat güvenik dışında özel kasadan, asansörden, garajdan yararlanabilirler. AKTİVİTE HİZMETLERİMİZ Otelimizde bünyesinde bay misafirlerimize özel, 1 adet tatlı su havuzu, 1 adet çocuk havuzu, hamam, sauna, buhar odası, fitness center barındırmaktadır. Bayan misafirlerimize özel etrafı kapalı üstü açık, 1 adet tatlı su, 1 adet aqua havuz, 1 adet çocuk havuzu, 1 adet kum havuzu, bahçe fitness bulunmaktadır. Çocuklarınızın eğlenceli dakikalar yaşamaları için mini club hizmetimiz bulunmaktadır. Ayrıca; masa tenisi, tenis kortu, dart, bilardo gibi etkinliklerle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Otelimiz misafirlerimizin sağlıklı ve zinde kalmaları için sauna, türk hamamı ve spa wellness gibi hizmetler sunmaktadır. İNTERNET KULLANIMI İnternet Kullanımı Otelimizin belirlediği ortak kullanım alanlarında ve tüm odalarımızda ücretsiz kablosuz internet hizmeti bulunmaktadır. Bayan misafirlerimize özel etrafı kapalı üstü açık, 1 adet tatlı su, 1 adet aqua havuz, 1 adet çocuk havuzu, 1 adet kum havuzu mevcuttur. bay misafirlerimize özel, 1 adet tatlı su havuzu, 1 adet çocuk havuzu mevcuttur. 1. ve 2. çocuk 0-12 yaş ücretsizdir. “ OTEL DEĞİŞEN OPERASYON KOŞULLARINDAN DOLAYI KONSEPT ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINI SAKLI TUTAR.”

Otel Özellikleri

  • Görme Engellilere Uygun Asansör
  • Mini Club

Otel Hizmetleri

  • Otopark
  • Kablosuz İnternet
  • SPA Merkezi
  • Sauna
  • Bilardo
  • Buhar Odası
  • Hamam
  • Fitness Center

Aktivite Ve Spor

  • Masa Tenisi
  • Dart
  • Açık Tenis Kortu

Çocuk

  • Çocuk Havuzu

Otel Özellikleri

Konuklarımıza 24 saat resepsiyon, 24 saat güvenik dışında özel kasadan, asansörden, garajdan yararlanabilirler. AKTİVİTE HİZMETLERİMİZ Otelimizde bünyesinde bay misafirlerimize özel, 1 adet tatlı su havuzu, 1 adet çocuk havuzu, hamam, sauna, buhar odası, fitness center barındırmaktadır. Bayan misafirlerimize özel etrafı kapalı üstü açık, 1 adet tatlı su, 1 adet aqua havuz, 1 adet çocuk havuzu, 1 adet kum havuzu, bahçe fitness bulunmaktadır. Çocuklarınızın eğlenceli dakikalar yaşamaları için mini club hizmetimiz bulunmaktadır. Ayrıca; masa tenisi, tenis kortu, dart, bilardo gibi etkinliklerle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Otelimiz misafirlerimizin sağlıklı ve zinde kalmaları için sauna, türk hamamı ve spa wellness gibi hizmetler sunmaktadır. İNTERNET KULLANIMI İnternet Kullanımı Otelimizin belirlediği ortak kullanım alanlarında ve tüm odalarımızda ücretsiz kablosuz internet hizmeti bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Alkolsüz Herşey dahil konseptinde hizmet veren otelimiz sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe şeklinde lezzetli tatlar aracılığıyla hizmetinize sunmaktadır. Börek ve pide çeşitlerimizden gün içerisinde faydalanabilirsiniz. Alkolsüz içeceklerden otelimizin belirlemiş olduğu markalar dahilinde ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz. “ OTEL DEĞİŞEN OPERASYON KOŞULLARINDAN DOLAYI KONSEPT ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINI SAKLI TUTAR.”

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dalaman Havalimanı 114,2 km uzaklıkta
  • Tesis Antalya Kaş Patara Mevkiinde Yer Almaktadır. Otelimiz Green Blue Hotel Patara Kaş şehrinin bir plaj bölgesinde Myra Kaya Mezarları, Megisti Arkeoloji Müzesi, Kekova Batik Sehir‘in yakınındadır. Myra Kaya Mezarlari, Megisti Arkeoloji Müzesi, Kekova Batik Sehir‘dan arabayla 20 dakika uzaklıkta. Cathedral of St. Constantine and St.Helen, Kastelorizo Municipal Airport, Megisti Port gibi Kaş mekanlarına birkaç adım uzaklıkta olup,tesisimiz limanın çok yakınındadır. Konum olarak Antalya Kaş'da bulunan otelimiz Dalaman havaalanına 170 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize mesafesi ise 1.5 km'dir. null

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri