Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Kata Rocks

KOKTANODE ROAD KARON MUANG 86/22 Phuket
Garaj

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Kata Rocks, Karon konaklamanızda, plaj yakınında ve Kata Porpeang Pazarı ve Tian Tan Buddha bronz Buda heykeli ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı otel Kok Chang Safari Fil Trekking Alanı ve Dino Park Mini Golf yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı vardır.

Yemek
Kata Rocks restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için 24 saat oda servisi mevcuttur. Otelin havuzunda serinlerken havuz kenarındaki bardan sevdiğiniz içeceği alabilirsiniz.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Phuket Uluslararası Havalimanı 47,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri