Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Nüzhet Otel

Sahabiye mah. Kocasinan blv.No:128 Kocasinan /Kayseri
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Karşılama Hizmeti
Spor Aktiviteleri

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış Konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Karşılama Hizmeti
  • Spor Aktiviteleri

Otel Özellikleri

Kayseri’de benzeri bulunmayan Botanik Kış Bahçesi'nde Türk ve İtalyan mutfaklarının birleştiği alakart menü ve zengin kahvaltı büfesindeki leziz tatlar, Osmanlı Köy Odası'ndaki nostalji ve Turkuaz Cafe’deki sıcak ortam Nüzhet Hotel'i seçmeniz için gereken sebeplerden. Tarihten bir resmin günümüzeki yansıması olan Osmanlı Köy Odası şark köşesi sıcaklığıyla sizlere hizmet verecektir. Turkuaz Cafe, günün yorgunluğuna TV karşısında huzur dolu bir ortamda son vereceğiniz dinlenme noktanızdır. Kış Bahçesi 100 kişilik kapasitesiyle açık büfe kahvaltı ve alakart hizmetin verildiği eşsiz restorandır. Oto kiralama, oda servisi, alakart restoran, çamaşırhane, kuru temizleme, ütü, doktor, posta hizmetleri, bebek bakıcılığı, kablosuz internet bağlantısı, faks, fotokopi, uyandırma servisi, otopark, araç yıkama, fitness center, sauna otelde bulunmaktadır. İş hayatınızda başarı ve gelişimi hedefleyen projelerin hayat bulacağı toplantılarınız için Yeşil Toplantı Salonu hizmete açıktır. Salonda bulunan teknik ekipmanlar projeksiyon perdesi, flipchart, tepegöz, barkovizyon, DVD/VCD oynatıcı, TV, kablosuz hızlı internet bağlantısı, mikrofon, faks ve ses sistemidir.

Oda Özellikleri

Konaklamanız süresince, sizlerin rahatlığı için tasarlanmış 54 standart ve 2 suit oda Nüzhet Hotel'de bulunmaktadır. Odalarda minibar, TV, klima, telefon, kablosuz internet bağlantısı, saç kurutma makinası, duş, WC ve kasa bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Güleryüzlü hizmet senfonisini Kayseri'de dinleyin.

Otel Yakınında

Kayseri, İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan bir ilimizdir. Eski Kapadokya uygarlığının sınırları içinde yer almıştır. Kayseri'de gezilecek yerler arasında kayak turizminin en gözde merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı sayılabilir.

Yorumlar

Halil D*** Önerilir
5.12.2023
2 Erkek | Tatil
8,3
merkeze yakındı
Ali O*** Önerilir
2.08.2023
|
8
Temiz, sessiz, rahat.
Ismail D*** Önerilir
24.07.2023
Çocuklu Aile | Tatil
2
I
Berbat
muhammed hilal y*** Önerilir
19.07.2023
Çocuklu Aile | Tatil
7,3
İlgi alaka güzeldi
1 geceden fazla konaklamalarda, resepsiyona söylemeden de odaların temizliğinin yapılması eksiklerinin giderilmesi gerekir. Otelden sabah ayrılırken belirtmediğimiz için akşam oda temizlenmemişti
Arthur v*** Önerilir
9.05.2023
Tek basima | İş Seyahati
6,3
I could check - in during the night as I had a late flight.
Airco didn't work but an open window wasn't a good option as the hotel is next to a busy road. I asked for a taxi at a certain time but no taxi was there. At last I had to find one myself as I needed

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Erkilet Havalimanı 5,1 km uzaklıkta
  • Kayseri'nin merkezinde konumlanmış Nüzhet Hotel'in bir fitness merkezi ve büfe kahvaltısı sunan bir kafesi bulunmaktadır. Wi-Fi ve otopark ücretsizdir. Erkilet Havaalanı araç ile 5 dakika uzaklıktadır.
7,4
İyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri