Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Grand Mercure Jakarta Kemayora

JL H BENYAMIN SUEB KAV B6 SUPERBLOK MEGA KEMAYORAN CENTRAL JAKARTA 10610
Asansör
Klima
Iş Merkezi
Otobüs Parkı

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Grand Mercure Jakarta Kemayoran, Cakarta konaklamanızda, Cakarta Uluslararası Fuar Alanı ve Ulusal Anıt ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Pasar Baru ve Cakarta Katedrali yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimiz şömine bulunan 505 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve sağlık kulübü mevcuttur. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Yemek
Grand Mercure Jakarta Kemayoran misafirlerine yemek servisi yapan 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe mevcuttur. Yemek servisini odalarında almak isteyen misafirlerimiz için 24 saat oda servisi bulunmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 23 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Asansör
  • Klima

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Otopark

  • Otobüs Parkı
  • Otopark

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...
  • Sauna
  • Kapalı Havuz

Otel Hizmetleri

  • Bebek Bakıcılığı Servisi
  • Kapı Görevlisi

Otel Özellikleri

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek/çocuk bakıcısı vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Yeme İçme

Uluslar arası mutfak sevenler için Catappa Restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Otelde kapalı havuz, açık havuz, çocuk havuzu ve spa küveti vardır. Diğer olanaklar arasında sağlık kulübü ve sauna bulunur. Oteldeki spada masaj ve terapi odaları bulunmaktadır. Misafirlere masaj sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna ve buhar banyosu mevcuttur.

Spa her gün açıktır.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Açık büfe kahvaltı ücreti: Yetişkinler için 150000 IDR, çocuklar için 90750 IDR (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (tek yön) 300000 IDR.
  • Valeli otopark ücreti: konaklama başı 35000 IDR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Cakarta Uluslararası Fuar Alanı - 1,5 km / 0,9 mi
Pasar Baru - 2 km / 1,3 mi
Cakarta Katedrali - 3,1 km / 1,9 mi
İstiklal Camisi - 3,3 km / 2 mi
Endonezya Dışişleri Bakanlığı - 3,6 km / 2,2 mi
Plaza Atrium Alışveriş Merkezi - 3,6 km / 2,3 mi
Mangga Dua - 3,8 km / 2,3 mi
Emanuel Kilisesi - 4 km / 2,5 mi
Tarihi Şehir Merkezi - 4,1 km / 2,5 mi
Merdeka Meydanı - 4,2 km / 2,6 mi
Endonezya Ulusal Galerisi - 4,3 km / 2,7 mi
Merdeka Palace - 4,4 km / 2,7 mi
Ulusal Anıt - 4,4 km / 2,8 mi
Lokasari Plaza alışveriş merkezi - 4,5 km / 2,8 mi
Başkanlık Sarayı - 4,5 km / 2,8 mi

En yakın havaalanları:
Cakarta (HLP-Halim Perdanakusuma Uluslararası) - 25,8 km / 16 mi
Cakarta (CGK-Soekarno-Hatta Uluslararası) - 29,4 km / 18,3 mi

Grand Mercure Jakarta Kemayoran için önerilen havaalanı Cakarta (CGK-Soekarno-Hatta Uluslararası).

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Halim Perdanakusuma Havaalanı 25,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri