Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Schweigerhof

Steiningerfeld 4
Lobide Televizyon
Ücretsiz Otopark
Visa
Bahçe

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Kirchberg in Tirol ziyaretinizde Schweigerhof, dağda, Gaisberg Teleferiği ile birkaç dakika mesafede ve Aaart Vakfı yakınında sizi bekliyor. Bu kayak dostu otel Fleckalm Teleferiği ve Schwarzsee Golf Club yakınındadır.

Odalar
Misafirler için LED televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide televizyon vardır.

Yemek
Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ekspres giriş hizmeti, ekspres çıkış hizmeti ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon
  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Aktivite Ve Spor

  • Kayak Ekipmanı Deposu

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Salzburg Havaalanı 80,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri