Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Aquarium

MKAD, к..2, пав.3, Moscow, Moskovskaya oblast', Russia, 143400
Iş Merkezi
Bar
Televizyon
Çalışma Masası

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Aquarium Hotel, Moskova (Strogino) konaklamanızda, Crocus Fuar Merkezi ve Snej.Com Dört Mevsim Dağ Kayağı Kompleksi yakınında sizi bekliyor. Bu otel Waypark Kayak Yamacı ve Rusya Denizaltı Müzesi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 225 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon bulunmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Aquarium Hotel kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4519 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Yeme-Içme

  • Bar

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Çalışma Masası
  • Kablo / Uydu Yayını

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Sheremetyevo Uluslararası Havaalanı 28 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri