Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Twin Peaks Island Resort

Baru 1 3/4 Jalan Kelibang, Kuah,
Gazete Bayisi
Klima
Visa
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Twin Peaks Island Resort, Langkawi (Kuah) konaklamanızda, Langkawi Parade Alışveriş Merkezi ve Night Market yakınında sizi bekliyor. Bu otel Al-Hana Mosque ve CHOGM Park yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 71 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Özellikler
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Yemek
Twin Peaks Island Resort restoranı kahvaltı ve öğle yemeği servisi yapmaktadır, ayrıca hafif yemekler tercih eden misafirlerimize servis yapan bir kahve dükkânı/kafe mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Gazete Bayisi
  • Klima

Ödeme

  • Visa

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Langkawi International Airport (LGK) 15,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri