Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Grand Kurdoğlu Hotel

Atatürk Bulvarı 1. Sk. No:2 Yat Limanı Karşısı / Kuşadası
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Resepsiyon Hizmeti
Eğlence Aktivitesi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu(Yetişkin ve çocuklar için) Bulunmaktadır.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Eğlence Aktivitesi

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...
  • Sauna

Otel Hizmetleri

  • SPA Merkezi

Otel Özellikleri

* 75 kişilik konferans salonunda ses sistemi, video oynatıcı ve TV, tepegöz, projeksiyon cihazı bulunmaktadır. Otelde ayrıca çok amaçlı bir salon, internet cafe ve lobby bölgesinde wireless internet yer almaktadır. * Otelde açık ve kapalı yüzme havuzu, jakuzi, iki kişilik ana restoran, 100 kişilik a la carte restoran ve 300 kişilik özel yemek salonunu yanısıra lobby, snack ve teras olmak üzere 3 adet bar mevcuttur. * Oda servisi, TV izleme bölümü, oyun salonu, fitness center, 2 restaurant, snack-bar, lobi ve teras olmak üzere 2 adet bar, çamaşır yıkama servisi, hamam, sauna, masaj, kuaför, doktor (ihtiyaç duyulduğunda çağrılır), jeneratör ve park alanı otelde mevcuttur. * Sezonda organize edilen Karaoke ve Türk Gecelerinde eğlencenin tadını çıkartacaksınız. * Bir tarafta Kuşadası körfezinin eşsiz manzarası diğer tarafta muhteşem gün batımı ile Teras restaurantta içkinizi yudumlarken Kurdoğlu ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Oda Özellikleri

* Otel, 62 standart, 16 triple, ve 4 Suit olmak üzere toplam 82 odadan oluşmaktadır. Bütün odalarda split klima, müzik yayını, minibar, duş ve WC, saç kurutma makinası, telefon, uydu TV, kasa, merkezi ısıtma ve balkon vardır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Düşlerinizi ertelemeyin...

Otel Yakınında

* İzmir Adnan Menderes Havaalanı - 70 km * Bodrum Havaalanı - 150 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 65,7 km uzaklıkta
  • Otel denizden 150 metre, şehir merkezinden 1.5 km ve İzmir Adnan Menderes Havaalanından 70 km, Bodrum havaalanından 150 km uzaklıktadır. Yaz aylarında otelin önünden her 5 dk bir geçen dolmuşlar sayesinde şehir merkezine ve popüler mekanlara ulaşım son derece kolaydır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri