Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Ömer Holiday Resort

Yavansu Mevkii 09400 Kuşadası / Aydın
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Ömer Holiday Resort, özel plajı ve deniz manzaralı 2 restoranıyla hizmetinizdedir. Tesiste Türk hamamı, sauna ve uydu TV içeren klimalı odalar bulunmaktadır. Otel, kaydıraklı büyük bir yüzme havuzu, şemsiye, şezlong ve minderler sunmaktadır.Yumuşak renklerde dekore edilmiş Ömer Holiday'in odalarında saç kurutma makinesi içeren mermer banyolar bulunmaktadır. Odaların tümü balkonlu ya da verandalıdır ve ayrıca bazı odalarda hidromasajlı küvet mevcuttur.Marine Restaurant ve alakart Yelken Restaurant'ta balık çeşitleri ile İtalyan ve Meksika yemekleri servis edilmektedir. İçecek ve atıştırmalıkları plajdaki ve havuz başındaki barlardan alabilirsiniz. Bunun yanında Osmanlı Kafe de içecekler sunmaktadır. İçecekler, hafif yemekler, kurabiyeler ve çeşitli atıştırmalıklar gün boyunca servis edilmektedir.Ömer Holiday'in konukları fitness merkezinden faydalanabilir veya tenis oynayabilirler. Otelin eğlence ekibi gündüz ve gece şovları düzenlemektedir. Tesis bünyesinde bir de disko vardır. Konuklar şemsiye, şezlong ve minderler ile donatılmış plajda günün tadını çıkarabilirler. Konforunuz için plaj havluları sağlanmaktadır. Tesis bünyesinde basketbol ve plaj voleybolu olanakları da vardır. Mini Club'ın güler yüzlü personeli, aktiviteler ve oyunlarla çocuklarınızı eğlendirmekten memnuniyet duyacaktır. Tesiste oyun alanı da vardır.

 

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler

Otel Özellikleri

* Açık 200 kişiye, kapalı 300 kişiye hizmet verebilen Marine Restaurant, deniz mahsülleri, İtalyan, Meksika ve Türk mutfağından çeşitli lezzetlerin sunulduğu Yelken A La Carte Restaurant yemeklerinizi alabilceğiniz mekanlardır.Muhteşem lezzet ve sunumları unutamayacaksınız. * Lobby, Plaj, Havuz, Snack ve Vitamin Bar, Ottoman Cafe, Şarap Evi'nde, Irısh Pub'da ya da diskoda içeceklerinizi alabilirsiniz. * Otelde özel plaj, 2 kaydıraklı açık havuz, çocuk havuzu, kaydıraklar, kablosuz internet erişimi, Tv köşesi, okuma köşesi, jeneratör, otoparkın yanısıra her akşam canlı müzik, full anmasyon, Tenis, basketbol, voleybol, plaj voleybolu, mini futbol, masa tenisi ve su topu gibi spor aktiviteleri, mini club, hamam, sauna, fitness center ve su sporları gibi birçok hizmet mevcuttur. * Ömer Holiday Resort, ziyaretçilerine internet kafe, masaj, güzellik merkezi, çamaşır yıkama servisi, telefon, bilardo, doktor kasa ve içinde mini market, butikler, kuyumcu, gümüşçü ve hediyelik eşya bulunduran bir köy meydanı gibi birçok hizmet sunmaktadır.

Oda Özellikleri

* Otelde 153 standart ve 48 deluks kapasitesi ( 20 adet aile odası, 3 adet shark oda, 15 adet geniş aile odası, 115 adet standart oda, 48 adet ana bina odası) bulunmaktadır. * Odalarda balkon yada teras, minibar, uydu TV, kablosuz internet erişimi, kasa, telefon, split klima, banyo yada duş, fön mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Yeşil ve mavinin buluştuğu nokta...

Otel Yakınında

* İzmir Adnan Menderes Havaalanı - 70 km * Kuşadası Şehir Merkezi - 4 km * Efes Antik Kenti -30 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 73,3 km uzaklıkta
  • Yeşilin ve mavinin buluştuğu noktada, çam ve palmiye ağaçları içerisinde denize sıfır konumu ve özel kum plajıyla Ömer Holiday Resort’te güneşin ve doğal güzelliklerin tadına varacaksınız.Kuşadası şehir merkezine 4 km, Efes antik kentine 30 km, İzmir Adnan Menderes havaalanına 80 km mesafededir

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri