Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Quinta das Videiras

Rua Afonso Luis Borba 113 Florianopolis
Garaj

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Boutique Quinta das Videiras, Florianopolis (Lagoa da Conceicao) konaklamanızda, Meryem Ana Günahsız Doğum Lagün Küçük Kilisesi ve Mole Plajı yakınında sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Belvedere Gözlem Noktası ve Joaquina Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Hotel Boutique Quinta das Videiras kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Hercilio Luz Uluslararası Havaalanı 20,8 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri