Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Best Western Lahore

9 Fane Rd, Lahore 54000, Pakistan
Televizyon

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Best Western Lahore, Lahore merkezinde, Lahor Müzesi ve National College of Arts ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Pencap Üniversitesi ve Lahor Hayvanat Bahçesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 61 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Yemek
Best Western Lahore restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Özellikleri

  • Televizyon

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Allama Iqbal Uluslararası Havaalanı 20,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri