Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Prima Hotel

ŞİRİNYALI MAH. 1512 SOKAK NO:2 Muratpaşa/Antalya
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Karşılama Hizmeti
Açık havuz...

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Antalya’nın en güzel plaj ve falezlerinin bulunduğu Lara’da yer alan Prima Hotel Antalya, ev sıcaklığındaki odaları ve sıcak, samimi atmosferiyle keyifli bir tatilin kapılarını aralıyor.


Sade dekore edilmiş odalarının tümünde; minibar, TV, klima, banyo, saç kurutma makinesi, telefon ve kablosuz internet bağlantısı gibi olanaklar mevcut.

Konyaaltı Plajı, Kaleiçi Müzesi ve Kaleiçi’nin yanı başındaki Lara Coast bölgesinde konumlanan tesisin, huzur dolu bahçesinde güneşin tadını çıkarabileceğin açık havuz mevcut. Günün yorgunluğunu atabileceğin hamam ve sauna olanaklarının yanı sıra çamaşırhane, resepsiyon hizmeti, kablosuz internet bağlantısı gibi olanaklar da sunuluyor.

Tesisin restoranında geleneksel Türk mutfağı ve uluslararası lezzetler şık sofralarla buluşuyor. Çeşitli içecek ve atıştırmalıklarından deneyebileceğin barda keyifli vakit geçirebilirsin.

Prima Hotel Antalya, Antalya Otogarı’na 11 km, Antalya Havlimanı’na ise 16 km mesafede konumlanıyor.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Karşılama Hizmeti

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...
  • Sauna

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Antalya Havalimanı 15,7 km uzaklıkta
  • Tesisin huzur dolu bahçesinde güneşin keyfini çıkarabileceğiniz bir açık havuz bulunuyor. Günün sonunda kendinizi ödüllendirebileceğiniz hamam ve sauna olanaklarının yanı sıra lobi, çamaşırhane, resepsiyon hizmeti, kablosuz internet, faks ve telefon da mevcut.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri