Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Residenz Alpina 115

Voa Principala 40

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Vaz-Obervaz (Lenzerheide) ziyaretinizde Kurhaus, Tgantieni Kayak Teleferiği ve Fadail Kayak Teleferiği ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu kayak dostu otel Lenzerheide Kayak Merkezi ve Rothorn 1 Sektion Kayak Teleferiği yakınındadır.

Odalar
Misafirler için minibar olan 64 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Yemek
Kurhaus içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 30 toplantı odası vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Samedan Airport 67,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri