Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Ville sull'Arno

Lungarno Cristoforo Colombo, 1/3/5, 50136 Firenze, Italy
Yüzme Havuzu
Minibar
Kahve/Çay Makinesi
Saç Kurutma Makinesi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Ville sull'Arno, Floransa (Campo di Marte) konaklamanızda, Cenacolo di San Salvi Müzesi ve Floransa Katedrali yakınında sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı otel ObiHall Tiyatro ve Konser Salonu ve Costoli Havuzu yakınındadır.

Odalar
Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 45 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Yemek
Hotel Ville sull'Arno restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için havaalanından otele transfer servisi (istek üzerine) ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Havuz Ve Spa

  • Yüzme Havuzu

Oda Özellikleri

  • Minibar
  • Kahve/Çay Makinesi
  • Saç Kurutma Makinesi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Florence Airport, Peretola 11 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri