Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge

Taiohae
Ücretsiz Otopark
Visa
American Express
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge, Nuku Hiva (Taiohae) konaklamanızda, Marquesas Notre Dame Katedrali ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir.

Odalar
Misafirler için 20 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Misafirlerimiz için açık havuz, ücretli kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirlerimiz için ayrıca bebek/çocuk bakıcısı, hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Yemek
Restoranda Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Nuku Hiva Airport 36 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri