Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Dar Vedra

Derb Sidi Ahmed Ou Moussa N°3 Bab Doukkala – Medina
Asansör Bulunmuyor
Lobide Televizyon
Çatı Terası
Visa

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Dar Vedra, Marrakech (Medine) konaklamanızda, Dar el Bacha Sarayı ve Majorelle Bahçeleri ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu riad otel Cyber Parc ve Mouassine Camisi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve ücretsiz şişe suyu gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve lobide televizyon vardır.

Yemek
Dar Vedra restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılır, ayrıca hafif yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Asansör Bulunmuyor
  • Lobide Televizyon
  • Çatı Terası

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Menara Havaalanı 6,3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri