Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

CasaMagna Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa

Paseo La Marina Norte 435; Marina Vallarta

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Marriott CasaMagna Puerto Vallarta Resort & Spa, Puerto Vallarta bölgesinde, plajda ve El Faro Deniz Feneri ve Marina Vallarta ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı resort otel Marina Golf Club ve Uluslararası Kongre Merkezi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 433 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Bu resort otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Puerto Vallarta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 20894 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık tenis kortları, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yeme İçme

Meksika mutfağı seven misafirler için La Estancia ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Otelde kapalı havuz, açık havuz, çocuk havuzu ve spa küveti vardır. Diğer etkinlikler arasında sağlık kulübü, sauna ve buhar odası bulunur.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Ohtli Spa misafirlere masaj ve terapi odaları ve çiftler için tedavi odaları ayrıcalığı sunmaktadır. Msiafirlere yüz bakımı, vücut sargısı, vücut ovma (body scrub) seansı ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spada buhar banyosu mevcuttur. Spada misafirlerimize aromaterapi ve su tedavisi dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Açık büfe kahvaltı ücreti: Kişi başı 22.00 USD (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • Odada kablosuz İnternet ücreti: günlük 10 USD (fiyatlar değişebilir).
  • İlave yatak ücreti: gecelik 20.0 USD.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler

Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Tatil merkezi (resort) ücreti: oda başı, gecelik 17.40 USD.
Tatil köyü (resort) ücretine dâhil olanlar:
  • Spa kullanımı (sınırlı olabilir)
  • Spor olanaklarının veya donanımının kullanımı
  • (Sınırlı) İnternet
  • Odada kahve servisi
  • Odada şişe su
  • İlaveler

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

Onarımlar ve Kapanışlar
Otelde 13 Mayıs 2019 - 15 Temmuz 2019 arasında yenileme çalışmaları yapılacaktır (yenileme çalışmasının bitiş tarihi değişebilir). Aşağıdaki bölümler etkilenecektir:

  • Restoran
  • Yüzme havuzu

Yenileme çalışmaları sırasında otel dışında alternatif imkân ve özellikler sunulacaktır.

Yenileme çalışmaları yalnızca çalışma saatlerinde gerçekleştirilecektir. Gürültü ve rahatsızlığı en aza indirmek için her türlü çaba sarf edilecektir.

Otelin Sundukları

  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Puerto Vallarta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 20894 ayak kare alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Marina Vallarta (Vallarta Marinası) - 0,1 km / 0,1 mi
Uluslararası Kongre Merkezi - 0,5 km / 0,3 mi
El Faro Deniz Feneri - 0,5 km / 0,3 mi
Bay of Banderas (Banderas Körfezi) - 1 km / 0,6 mi
Marina Golf Club - 1,3 km / 0,8 mi
Kruvaziyer Terminali - 3,3 km / 2 mi
La Isla Alışveriş Merkezi - 4,4 km / 2,7 mi
Playa Las Glorias - 5,7 km / 3,6 mi
Camarones Plajı - 7,4 km / 4,6 mi
Teatro Vallarta - 7,6 km / 4,7 mi
Malecon - 8,2 km / 5,1 mi
Caballito - 8,5 km / 5,3 mi
Los Arcos Amfi Tiyatrosu - 8,7 km / 5,4 mi
Tarihi Denizcilik Müzesi - 8,7 km / 5,4 mi
Plaza Principal - 8,9 km / 5,5 mi

Tercih edilen havaalanı Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa Puerto Vallarta, Jalisco (PVR-Licenciado Gustavo Diaz Ordaz Uluslararası) - 4,8 km / 3 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Licenciado Gustavo Díaz Ordaz Uluslararası Havaalanı 5,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri