Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

RIAD ZAID

31°37'56. 7°59'32., Rue 6, أغادير، Morocco

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Riad Zaid, Marrakech merkezindedir. Majorelle Bahçeleri otele yürüme mesafesindedir. Ayrıca Jamaa el Fna otele yakın konumdadır. Bu 4 yıldızlı riad otel Koutoubia Minaresi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe suyu gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Özellikler
Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Yemek
Riad Zaid restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Menara Havaalanı 6,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri