Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Al Aqeeq Palace Arac Hotel Madinah

Musab Bin Omair Street
Lobide Televizyon
Visa
Diners Club

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Millennium Al Aqeeq Hotel, Medina konaklamanızda, Mescid-i Nebevi ve Bâki Mezarlığı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 5 yıldızlı otel Bin Dawood Alışveriş Merkezi ve Al Noor Alışveriş Merkezi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 505 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi mevcuttur. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve lobide televizyon sunulmaktadır.

Yemek
Bu otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon

Ödeme

  • Visa
  • Diners Club

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Mohammed Bin Abdulaziz International Airport 20,3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri