Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

El Espanol

Calle 69 Num 543c por 70
Laundromat
Projektör
Garaj
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel El Español, Merida (Centro) konaklamanızda, Casa Frederick Catherwood ve Montejo'nun Evi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Plaza Grande ve Macay Müzesi yakınındadır.

Odalar
48 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize kasa (safebox) gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Misafilerimize ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Hotel El Español restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe vardır, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda kasa mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Laundromat
  • Projektör
  • Garaj

Yeme-Içme

  • Restoran
  • Bar

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Manuel Crescencio Rejón Uluslararası Havaalanı 8,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri