Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Business Tourist Hotel

Selskokhozyaystvennaya 17 Bld.5
Vestiyer
Garaj
Cafe
Sauna

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Moskova bölgesinde konaklama olanağı sunan Hotel Business Tourist Moscova Botanik Bahçeleri ve İşçi ve Kolhoz Kadını yakınında sizi bekliyor. Bu otel Rusya Kongre ve Sergi Merkezi ve Uzayın Fatihi Anıtı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 89 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Sauna gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 2 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Yemek
Hotel Business Tourist içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Vestiyer
  • Garaj

Yeme-Içme

  • Cafe

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Sheremetyevo Uluslararası Havaalanı 43,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri