Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

COMMUNDO TAGUNGSHOTEL NEUSS

HUMBOLDTSTRASSE 2, NEUSS, 41468, NW, DE
Visa
American Express
Diners Club
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Commundo Tagungshotel Neuss, Neuss merkezinde, St. Quirinus Neuss ve Neuer Zollhof ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Uedesheimer Rheinbogen ve Freizeitpark Ulenbergstrasse yakınındadır.

Odalar
Misafirler için LCD televizyon olan 242 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Yemek
Restoranda Commundo Tagungshotel Neuss misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda kasa mevcuttur. Neuss bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 21528 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odaları sunmaktadır.

Ödeme

  • Visa
  • American Express
  • Diners Club

Yeme-Içme

  • Restoran

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Düseldorf Uluslararası Havaalanı 17,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri