Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Carlyna

RUE SACHA GUITRY, 8, NICE, Nice, 06000, France
Asansör
Koltuk / Kanepe
Kablo / Uydu Yayını
24 Saat Check-In Hizmeti

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Bulunduğu mevki itibariyle, Carlyna Otel, Nice' te konaklayabileceğiniz en avantajlı oteldir.Otel; kafeler, teras restoranlar ve mağazaların bulunduğu yürüyüş yolunun başladığı yerde ve Nice' in ünlü alışveriş caddesi Jean Medecin Bulvarı' nın sonunda yer alan Place Messena Meydanı' nda yer alıyor. Otel sahibi, oteli kendisi işletiyor ve konuklarına, otelde kaldıkları süre içerisinde kendilerini evlerindeymiş gibi hissettireceklerini garanti ediyor. Carlyna Otel, karlı bir tatil yapabilmenizi sağlar.

Otel Özellikleri

  • Asansör

Oda Özellikleri

  • Koltuk / Kanepe
  • Kablo / Uydu Yayını

Otel Hizmetleri

  • 24 Saat Check-In Hizmeti

Otel Özellikleri

* Her sabah saat 07.00 ile 10.00 arası kahvaltı salonunda kahvaltı servisi yapılır. Konuklar, açık büfe kahvaltı ya da hafif bir kahvaltı menüsünden istediklerini seçebilirler.

Oda Özellikleri

* Otelde tek kişilik, çift kişilik ve üç kişilik odalar bulunmaktadır. Odaların hepsinde içinde duş teknesi ya da küveti olan banyo bulunmaktadır. ( saç kurutma makinası isteğe bağlı olarak temin edilebilir ). * Bütün odalarda klima, direkt hatlı telefon, kasa, kablosuz internet bağlatısı ve uydu yayınlı TV mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Carlyna Otel konuklarına huzurlu bir ortamda konaklama imkanı sunuyor...

Otel Yakınında

* Havalimanı - 15 km * Kongre Sarayı - 5 dakika * Massena Gardens - 50 km * Promenade des Anglais Sahili - 50 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Cote d'Azur Havalimanı 10,5 km uzaklıkta
  • Otel, Nice' in tam merkezinde yer alır; Nice' in o eşsiz plajlarına da sadece 10 dakika uzaklıktadır. Palais des Congrès kongre sarayı, Promenade des Anglais sahili, Jardins Masséna meydanına çok olması itibariyle, otel, hem iş seyahatinde olanlar hem de eğlenmek için tatile çıkmış olanlar için ideal bir mekandır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri