Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Rocamar

Caminho Cais da Oliveira Canico de Baixo 9125-028 Portugal
Bisiklet Kiralama

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Rocamar, Canico bölgesinde, denize sıfır ve Ponta da Oliveira ile birkaç dakika mesafede ve Palheiro Bahçeleri yakınında sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Reis Magos Plajı ve Palheiro Golf Club yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 99 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Yemek
Misafirlerimize otelin restoranında yemek servisi yapılmaktadır. Restoranda içecek servisi yapan bar bulunmaktadır. Ayrıca, kahve dükkânı/kafe yemek servisi sunmaktadır. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Aktivite Ve Spor

  • Bisiklet Kiralama

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Madeira Havaalanı 10,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri