Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Palanga Spa Luxury

Birutės al. 60
Visa
American Express
Restoran
Sauna

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Palanga SPA Luxury Hotel, Palanga konaklamanızda, Palanga İskelesi ve Palanga Plajı ile yakın mesafede sizi bekliyor.

Odalar
Misafirler için 46 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Özellikler
Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Palanga SPA Luxury Hotel kapsamında belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Yeme-Içme

  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Oda Özellikleri

  • Jakuzi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Palanga Oro Uostas 8,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri