Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Grand Monastery Apartments

Pamporovo, 4870 Smolyan, Bulgaria
Internet Bağlantısı

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
GRAND MONASTERY, Pamporovo konaklamanızda Pamporovo Kayak Merkezi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı apart daire, Smolyan Kayak Merkezi ve Momchilovtsi Kayak Merkezi civarındadır.

Odalar
Misafirler için 80 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve hazır yemek malzemesi. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu apart dairede ayrıca gece kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Yemek
Apart dairenin havuzunda serinlerken havuz kenarındaki bardan sevdiğiniz içeceği alabilirsiniz. Misafirlerimiz için her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bagaj saklama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda kasa mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Özellikleri

  • Internet Bağlantısı

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Plovdiv Airport 75,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri