Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

IOLI VILLAGE

KASSANDRA-PEFKOHORI, 63085 CHALUIDIUI, GREECE
Lobide Televizyon
Ücretsiz Otopark
Otopark
Lobide Kahve/Çay Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Ioli Village, Kassandra (Halkidiki) konaklamanızda, Pefkochori İskelesi ile birkaç dakika mesafede ve Pefkochori Lagünü yakınında sizi bekliyor. Bu apart daire Xenia Plajı ve Kalithea Plajı ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 116 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Özellikler
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır.

Yemek
Ioli Village restoranında bahçe manzarasıyla yemek yiyebilir veya odanızda kalarak belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kütüphane, resepsiyonda kasa ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon
  • Ücretsiz Otopark

Otopark

  • Otopark

Yeme-Içme

  • Lobide Kahve/Çay Servisi
  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Açık Yüzme Havuzu

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Selanik Makedonia Havaalanı 95,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri