Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Paradise Beach Apartamentos

Playa Des Port Portinatx 07820 Spain

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Apartamentos Club Paradise Beach - All Inclusive, Sant Joan de Labritja (Portinatx) konaklamanızda, S'Arenal Plajı ile birkaç dakika mesafede ve Portixol Plajı yakınında sizi bekliyor. Bu her şey dahil resort otel Portinatx Kulesi ve Moscarter Deniz Feneri yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 134 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve bide.

Özellikler
Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Yemek
Bu resort otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Apartamentos Club Paradise Beach - All Inclusive restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılır, ayrıca hafif yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe vardır. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi mevcuttur.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • İbiza Havaalanı 35,9 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri