Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Richmond Certovka

U Luzickeho seminare 2/85
Tur Masası
Asansör
Televizyon
Uydu Yayını

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Certovka Hotel sıcak, rahat ve sizi kucaklayacak bir atmosfere sahip bir oteldir. Orjinal bir barok binası olan otel yakın zamanda yenilenmiştir. Lesser Kasabası'nda Charles Köprüsü'ne yakın bir mesafede bulunmaktadır. Odalar; köprü, Hradcany, Prag Kalesi ve Bridge Kulesi'nden manzaralar görmektedir. Sadece 21 oda bulunan otelde, sabit menülü kahvaltıyı da kapsayan bireysel, sıcak ve ilgili bir hizmet göreceğinizden emin olabilirsiniz.

Otel Özellikleri

  • Tur Masası
  • Asansör

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Uydu Yayını

Otel Hizmetleri

  • Döviz Değişim Olanağı

Otel Özellikleri

* Açıkbüfe kahvaltı sıcak bir kahvaltı salonunda servis edilir. Ayrıca günboyu kahve, hafif ve alkollü içkiler de sunulmaktadır. * Konuklarımızın, otele çok yakın olan Rudolphinum Konser Salonu'nun altındaki, yeterli kapasiteye sahip ücretsiz otoparkı kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Oda Özellikleri

* Otelde her tür konforun düşünüldüğü, sıcak ve soğuk açıkbüfe kahvaltının verildiği 16 adet çift kişilik ve 5 adet tek kişilik oda mevcuttur. * Geniş ve zevkle döşenmiş, kendine ait banyosu (duş/küvet, bide), giysi dolabı, mutfak gereçleri, uydulu televizyonu, direkt telefon hattı, bilgisayar bağlantısı, minibarı, saç kurutma makinası, çay-kahve servisi ve kiralık kasası bulunan apartlar Avrupa Standartlarını karşılamaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

" Otel sıcak, rahat ve içten bir atmosfer yaratmak için tümüyle yenilenmiştir..."

Otel Yakınında

* Ruzyne Havaalanı - 25 dakika * Malostranska İstasyonu - 7 dakika * Rudolfinum Konser Salonu- 10 dakika

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Ruzyne Havalimanı 15,2 km uzaklıkta
  • Certovka Hotel; Lesser Kasabası'nda Charles Köprüsü'ne yakın bir mesafede bulunmaktadır. Odalar; köprü, Hradcany, Prag Kalesi ve Bridge Kulesi'nden manzaralar görmektedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri