Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Unique Palacio Chic

Calle Laprida 1910, CABA, Argentina
Lobide Televizyon
Visa
American Express
Diners Club

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Ilios Recoleta, Arjantin'in federal başkentinin en cazibeli semtinde bulunmaktadır ve Güzel Sanatlar Müzesi (Bella Artes Museum) ve Palermo Gardens'a yakındır. Ev ortamı konseptini iyi uygulayan modern ve sofistike bir oteldir. Minimalist ve sofistike bir tarzda dekore edilmiş 45 oda bulunmaktadır ve odalarda klima, minibar, telefon, kasa ve kablosuz Internet bağlantısı mevcuttur. Otelin 3 suiti çatı katındadır ve ayrıcalıklı bir Recoleta manzarasına sahip balkonları bulunmaktadır.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon

Ödeme

  • Visa
  • American Express
  • Diners Club

Yeme-Içme

  • Lobide Kahve/Çay Servisi

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Otel Özellikleri

*Ilios Recoletasizlere restoran, 24 saat faal resepsiyon, asansör ve bavul odası hizmetlerini vermektedir. Bunlardan başka masaj ve fitness imkanları da mevcuttur. Otelin dekorasyonu çağdaş, sofistike ve trende uygundur. *Aura Buenos Aires Restoranı ve Kafeteryası uluslararası ve bölgesel mutfakların damak zevkine sahip herkesi memnun etmektedir. Konukların kuru temizlemeden yararlanması mümkündür. Otel yakınında kamuya açık park yerini kullanma imkanı bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

*Ilios Recoleta 45 odaya sahiptir. Her odada kablosuz Internet, özel banyo, kiralık kasa ve klima mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Buenos Aires'teki ayrıcalığınız...

Otel Yakınında

* Ezeiza Uluslararası Havaalanı - 25 km / 15,5 mil * Museo de Bellas Artes (Güzel Sanatlar Müzesi) - Yürüme mesafesi * Palermo Gardens (Palermo Bahçeleri) - Yürüme mesafesi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Aeroparque Jorge Newbery 11,4 km uzaklıkta
  • Ilios Recoleta, Güzel Sanatlar Müzesi (Bella Artes Museum) ve Palermo Gardens'a yakın olmakla birlikte Ezeiza Uluslararası Havaalanı'na 25 km mesafededir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri