Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Quinta do Scoto

R. Dr. Teixeira Bastos 18, 2725-079 Rio de Mouro, Portugal
Kütüphane
Ücretsiz Otopark
Visa
Bahçe

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Quinta do Scoto, Sintra (Melecas) konaklamanızda, Lisbon Sports Club ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel, Hava Müzesi ve Sintra Modern Sanat Müzesi civarındadır.

Odalar
Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Yemek
Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Sintra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 646 ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Otel Özellikleri

  • Kütüphane
  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Sahil

  • Plaj Şemsiyesi

Havuz Ve Spa

  • Plaj/Havuz Şemsiyesi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Portela Havaalanı 25,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri