Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Sunshine Magnolia & SPA

Golden Sands, 9007 Golden Sands, Bulgaria

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Sunshine Magnolia & Spa, Varna konaklamanızda, deniz kıyısında ve St. Konstantin ve Elena Manastırı ve Aladzha Manastırı ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel, Ticha Stadyumu ve Deniz Bahçesi civarındadır.

Odalar
Misafirler için 189 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi ve kuaför sunulmaktadır.

Yemek
Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Sunshine Magnolia & Spa içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Varna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 200 metrekare alanda toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Varna Havalimanı 20,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri