Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Chalet Al Lago

Via al Lago, 73, 32046 San Vito di Cadore BL, Italy
Ücretsiz Otopark
Visa
Bahçe
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
San Vito di Cadore (Cadore) ziyaretinizde Chalet al Lago, Sorapiss Gölü ve Cortina Golf Kulübü çevresinde sizi bekliyor. Bu otel Pianozes Gölü ve Federa Gölü civarındadır.

Odalar
Misafirler için minibar olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafilerimize danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Chalet al Lago kapsamında belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve bagaj saklama servisi vardır. Otelden havaalanına transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Cortina Airport 15,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri