Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Dream World Hill

Ilica Mahallesi, 24. Sokak No:11, Manavgat, Antalya, 07600 Gültepe/Manavgat/Antalya, Turkey

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Dreamworld Hill - All Inclusive, Side konaklamanızda Agora ve Side Limanı çevresinde sizi bekliyor. Bu her şey dahil resort otel Side Antik Tiyatrosu ve Side Müzesi civarındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 321 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Misafilerimize ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Yemek
Bu resort otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Dreamworld Hill - All Inclusive misafirlerine yemek servisi yapan 3 restoran vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Antalya Havalimanı 59 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri