Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Cape Vermeer

2 Vermeer Rd, Spanish Farm, Cape Town, 7130, South Africa
Ücretsiz Otopark
Visa
Bahçe
Plaj/Havuz Şemsiyesi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Cape Town (Somerset West) ziyaretinizde Cape Vermeer, Helderberg Doğa Koruma Alanı ve Erinvale Golf Club ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu daire Vergelegen Şarapçılık Bölgesi ve Cheetah Outreach civarındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlar bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Yemek
Kahvaltı ücretlidir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Havuz Ve Spa

  • Plaj/Havuz Şemsiyesi

Otel Hizmetleri

  • Kat Hizmetleri - Sadece Haftaiçi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Cape Town Uluslararası Havaalanı 34,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri