Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Lyall Residence

18 Murphy Street

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
The Lyall Hotel and Spa, South Yarra konaklamanızda, Como Centre ve Melbourne Cricket Ground kriket sahası ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı otel Crown Casino and Entertainment Complex ve St. Kilda Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 40 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve hazır yemek malzemesi mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve buhar odası eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı vardır.

Yemek
The Lyall Hotel and Spa restoranında yemek yiyebilirsiniz; mekândaki bar içkinizi yudumlamak için ideal, bahçe manzarası sizi bekliyor, (hava elverişliyse) açık havada yemek keyfi bile sürebilirsiniz. İsterseniz odanızda kalabilir ve 24 saat oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. South Yarra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 926 ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Essendon Havalimanı 25,3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri