Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Serena Residence Aparthotel - All Inclusive

Kavaci
Oyun Odası

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Serena Residence, Sozopol (Eski Kent) konaklamanızda, Sozopol Plajı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu her şey dahil otel Primorsko Plajı ve Deniz Bahçeleri ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirler için 95 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize kasa (safebox) ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Serena Residence içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretli yüksek hızlı (kablolu) İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda kasa mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Eğlence

  • Oyun Odası

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Burgaz Havalimanı 45,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri