Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

HARRIS Hotel & Conventions Gubeng - Surabaya

Jl.Bangka No. 08-18, Gubeng, Kota SBY, Jawa Timur 60281, Indonesia
Duş Odası
Garaj
Televizyon
Televizyondan Internet Bağlantısı

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Surabaya merkezinde konaklama olanağı sağlayan HARRIS Hotel & Conventions Gubeng Surabaya, Monumen Kapal Selam ve Keskin Bambu Anıtı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı otel Surabaya Plaza Alışveriş Merkezi ve Dünya Ticaret Merkezi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 152 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 47-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun kasa ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
HARRIS Hotel & Conventions Gubeng Surabaya restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe vardır, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Surabaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7104 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Otel Özellikleri

  • Duş Odası
  • Garaj

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Televizyondan Internet Bağlantısı

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Juanda Uluslararası Havaalanı 23,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri