Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Volna

Kaliningradskiy pr., 68Б, Svetlogorsk, Kaliningrad Oblast, Russia, 238560
Bilgisayar Istasyonu
Visa
Carte Blanche
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Svetlogorsk bölgesinde konaklama olanağı sunan Volna Makarov Company Org Konseri Salonu ve Herman Brachert Evi Müzesi yakınında sizi bekliyor. Bu spa olan otel Rantava Tarih ve Arkeoloji Müzesi ve Taran Burnu ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirler için buzdolabı olan 118 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için masa bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Özellikler
Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi ve kuaför sunulmaktadır.

Yemek
Volna restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Svetlogorsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3089 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Bilgisayar Istasyonu

Ödeme

  • Visa
  • Carte Blanche

Yeme-Içme

  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Khrabrovo Havaalanı 40 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri