Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Pousada Nova Villa Tortuga

Avenida Jose Bento Ribeiro Dantas 1120

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Pousada Nova Villa Tortuga, Buzios (Ferradura) konaklamanızda, Turtle Plajı ve Geriba Plajı yakınında sizi bekliyor. Bu pousada otel Buzios Kart ve Canto Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Yemek
Pousada Nova Villa Tortuga 24 saat oda servisi olanağı sizi bekliyor. Posuada otelin havuzunda serinlerken havuz kenarındaki bardan sevdiğiniz içeceği alabilirsiniz.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Cabo Frio International Airport 32,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri