Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Comfort Inn Marina Towers

2A Ponniamman Koiil Street Egmore, Ansari Estate, Egmore, Chennai, Tamil Nadu 600008, India
Garaj
Cafe
Restoran
Bar

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Chennai (Egmore - Kilpauk) bölgesindeki Ramada Chennai Egmore misafirlere St. Andrew Kilisesi ve Mayor Radhakrishnan Stadyumu ile birkaç dakika mesafede hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı otel, Jawaharlal Nehru Stadyumu ve Sankara Nethralaya yakınındadır.

Odalar
Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 113 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır.

Yemek
Ramada Chennai Egmore restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe vardır, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Yeme-Içme

  • Cafe
  • Restoran
  • Bar

Aktivite Ve Spor

  • Jimnastik Salonu

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Chennai Uluslararası Havaalanı 18 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri