Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Noa Hotels Camel Bodrum Beach Club

Duvarlı Tarla Mevkii, Guvercinlik Yolu, 11.Km Guvercinlik 48400 Turkey

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Noa Hotels Bodrum Beach Club – All Inclusive, Bodrum (Torba) konaklamanızda, Torba Plajı ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı resort otel, Pedasa Ruins ve Bodrum Pazarı civarındadır.

Odalar
Misafirler için 210 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlar bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Su kaydırağı, kapalı tenis kortu ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu resort otelde ayrıca (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Yemek
Bu resort otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Noa Hotels Bodrum Beach Club – All Inclusive içindeki 4 restoran yemek servisi yapmaktadır. Canınız içecek mi çekti? bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı resort otel içinde size aradığınız içeceği sunuyor.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Milas-Bodrum Havaalani 27,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri