Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hydewest - Capreol Court

10 Capreol Court
Visa
American Express

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hydewest - Capreol Court, Toronto merkezinde, Toronto Music Garden ile birkaç dakika mesafede ve CN Kulesi ile yakın konumda sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı kiralık daire Toronto Üniversitesi ve Toronto Halk Kütüphanesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 4 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi arama imkânı imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Gece kulübü, sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu kiralık dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Yemek
Hydewest - Capreol Court misafirlerine yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe vardır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ofis ve ekspres giriş hizmeti mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Billy Bishop City Havaalanı 1,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri