Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Small Beach Hotel

Yalı Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:40 Turgutreis,Bodrum/Muğla
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Kiralama Hizmeti
Genel Hizmetler
Kum Plaj

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış Konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Kiralama Hizmeti
  • Genel Hizmetler
  • Kum Plaj

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...

Otel Özellikleri

24 Saat Oda Servisi (Ücretli), Bahçe, Çamaşırhane hizmetleri (Ücretli), Kütüphane (17 Oda ), Açık Restaurant, Kapalı Restaurant, Araç Kiralama (Ücretli), Bar, Doktor (Ücretli) Çocuklar İçin: Çocuk Havuzu, Bebek Yatakları, Restaurant´ da mama sandalyesi Plaj Ve Havuz Özellikleri: Kum Plaj, Şezlong, Açık Havuz, Özel Plaj, Şemsiye, İskele

Oda Özellikleri

Standart Oda : Maksimum 2 yetişkin + 1 çocuk veya 3 yetişkin konaklama kapasitelidir. Suit Oda : Maksimum2 yetişkin + 2 çocuk veya 3 yetişkin + 1 çocuk konaklama kapaisteli

Yorumlar

NIDA A*** Önerilir
18.07.2021
Çocuklu Aile | Tatil
4,3
Otelz.com dan rezervasyon yaptırdığımda resimde gözüken oda standart oda değilmiş. Suit odanın resmini koyup standart oda fiyatı veriyorlar. Otele gidince aslında standart odanın çok daha küçük olduğunu görünce upgrade yaptım. Günlüğü 400 tl fark ile.Sabah 8:30 da kahvaltıya indiğimde,sandalyeler masa üstünde ters çevrilmiş, ne garson var, ne mutfakta çalışan, gidip sahilldeki kafesinden yardım istedim, aşçı ile saat 9 da başlamak üzere anlaştıklarını söylediler. Kahvaltı Ege’de İstanbul cafelerinde yaptığınız türden sıradan bir kahvaltı. Restoran bölümünde çay yok, dökülmüş olarak bir bardak çay sahil kafeden geliyor, ikinciyi içmek isterseniz eleman yok çünkü direkt sahil cafeye yardıma gidiyorlar. İkinci çay için sizin de sahile gidip bir bardak çay daha alabilir myim demeniz lazım? Kahvaltımız bitince mutfak tarafına gidip aşçıdan su isteyince ( garson yok) burada su yok sahile inip almalısınız dedi(!) Restoranda su yok. Her sabah böyleydi. Sahilindeki şezlonglar çevre sitelerden gelenlerin extra para vererek girdiği bir yer. Otel misafirlerine o kalabalıkta 10 dakika bekleterek ancak yer ayarlayabiliyorlar. Otele evcil hayvan getirmek yasak ama otel sahibinin akrabasının beyaz köpeği otelin restoranında gayet serbest dolaşıyor.Odalarda çarşaflar yatağa göre küçük, yanlardan yatağı kapatmıyor. Medical Park havlusu vardı bir gün banyoda, o da şaşırtıcı, hastane havlıusunun temiz havlul olarak bırakılması. Akşam 6 ya kadar güleryüzlü bir hanım resepsiyonda, o saatten sonra otele kim girse kimsenin ruhu duymaz. Genç bir çocuk duruyor bazen ama bir gece 22:30 civarı bir adam gimiş içeri kimse yok mu diye sesleniyor, odamdan çıkıp adama kimse yok resepsiyonda dedim, boş oda var mı diye bana sordu.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Milas-Bodrum Havaalani 58,3 km uzaklıkta
  • Turgutreis'in merkezine sadece 3 km uzaklıktaki Small Beach Hotel, Bodrum Kalesi'ne 20 km mesafededir. Bodrum-Milas Havaalanı'na arabayla 1 saatte ulaşılabilir.
4,3
Normal
1 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri