Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Feringapark

Feringastrasse 2 - 6, 85774, Unterföhring, Germany
Iş Merkezi
Uydu Yayını
Küvet
Çamaşırhane

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Feringapark Hotel, 239 odası ve suitiyle özel bir oteldir. Münih'in kuzeydoğusunda konumlanan otel, İngiliz Bahçeleri dolaylarında, Nünberg, Salzburg, Stuttgart, havaalanı ve fuar alanına klayca ulaşabileceğiniz bir konumda bulunmaktadır. Otel özellikle, konferans, seminer, parti ve organizasyonlarınız için tasarlanmıştır. Hem iş hem turistik gezileriniz için idealdir.

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Oda Özellikleri

  • Uydu Yayını
  • Küvet

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane

Otel Özellikleri

* Restoran, birinci katta otelin barıyla bitişik bir konumda bulunmaktadır. Restoran, modern bir tarzda, açık renk ahşap mobilyalarla döşenmiş ve dekore edilmiştir.

Oda Özellikleri

* Odalarda yataklar, açık renk ahşap bir tarzda olup, pastel renkelr hakimdir. Odaların hepsinde banyo bulunmaktadır. Odalar, otelin yapısına uygun bir mimaride tasarlanmış, dekore edilmiştir.

Otel Tanıtım Bilgisi

Feringapark Hotel, 239 odası ve suitiyle özel bir oteldir...

Otel Yakınında

* Havaalanı - 22 km * Metro İstasyonu (Unterhoehring) - 20 dak. yürüme mesafesi * Station (Merkez İstasyon) - 7 km * Otobüs Durağı- 1 dak. yürüme mesafesi * Fuar Alanı(Messe Münih) - 7 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Münih Uluslararası Havaalanı 31,2 km uzaklıkta
  • Feringapark Hotel, Münih şehir merkezi ve havaalanı arasında konumlanmış lup, yakınlarda tren istasyonu bulunmadığı için, konuklar şehir merkezine taksiyle gidebilirler.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri