Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Best Western Mälaren Hotell & Konferens

Stensborgsgatan 1
Garaj
Sauna
SPA Merkezi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Best Western Malaren Hotell & Konferens, Vasteras merkezinde, Vasteras Limanı ve Vasteras Şatosu ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Tarihi Belediye Binası ve Stora Torget yakınındadır.

Odalar
28 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Best Western Malaren Hotell & Konferens restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Otel Hizmetleri

  • SPA Merkezi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Vasteras Havaalanı 8,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri