Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Abigail's Hotel

906 McClure St, Victoria, BC V8V 3E7, Canada
Televizyon
Saç Kurutma Makinesi
Televizyondan Internet Bağlantısı

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Victoria bölgesinde konaklama olanağı sunan Abigail's Hotel Christ Church Katedrali ve St. Ann's Akademisi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı otel Pioneer Meydanı ve Victoria Kraliyet Tiyatrosu yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 23 klimalı odada iPod takma konsolu ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe suyu gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafilerimize hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi ve lobide şömine sunulmaktadır.

Yemek
Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Televizyondan Internet Bağlantısı

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Victoria Uluslararası Havaalanı 28,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri