Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Les Etangs de Corot

55 Rue de Versailles, 92410 Ville-d'Avray, France

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Les Etangs de Corot, Ville-d'Avray konaklamanızda, göl üzerinde ve Parc de St-Cloud ve Versay Sarayı ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Seramik Müzesi ve Chateau Saint-Cloud yakınındadır.

Odalar
Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 43 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, spa küveti ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Bu otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ville-d'Avray bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odaları sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yeme İçme

Le Cafe des Artistes yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Otelde sağlık kulübü ve ücretsiz bisiklet bulunmaktadır. Diğer olanaklar arasında spa küveti ve buhar odası bulunur.

16 yaşından küçük misafirlerin spor salonuna ve spa küvetine girmesine izin verilmemektedir.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Spa Vinotherapie Caudalie, çiftlere özel odalar da dâhil olmak üzere 8 uygulama odası sunar. Msiafirlere derin doku masajı, sıcak taş masajı, spor masajı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spada misafirlerimize refleksoloji dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna, spa küveti ve Hamam mevcuttur.

Spa her gün açıktır. 16 yaşından küçük misafirlerin spaya girmelerine izin verilmemektedir.

Otel Politikası

Ulusal Derecelendirme
Bu otelin resmi yıldız derecelendirmesi, Fransız Turizm Geliştirme Kurumu ATOUT France tarafından verilmiştir.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
  • Gösterilen toplam ücrete tatil merkezi (resort) ücreti dâhildir.
  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
  • Otoparkta taşıtlar için maksimum yükselik kısıtlaması vardır.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Açık büfe kahvaltı ücreti: Yetişkinler için 20 EUR, çocuklar için 20 EUR (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • Evcil haycan ücreti: evcil hayvan başına 30 EUR (konaklama süresine bağlı olarak değişir).
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 20.0 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik 50.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler
 

Aşağıdaki ücretler toplam oda fiyatınıza dâhildir:

    • Tatil köyü (Resort) ücreti:

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
  • Gösterilen toplam ücrete tatil merkezi (resort) ücreti dâhildir.
  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
  • Otoparkta taşıtlar için maksimum yükselik kısıtlaması vardır.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ville-d'Avray bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 ayak kare alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Versay Sarayı - 5 km / 3,1 mi
Bois de Boulogne - 6,1 km / 3,8 mi
Parc des Princes - 6,5 km / 4 mi
Aquaboulevard - 7,9 km / 4,9 mi
Stade Roland Garros - 7,9 km / 4,9 mi
Malmaison Şatosu - 8,1 km / 5 mi
Paris Expo Porte de Versailles - 9 km / 5,6 mi
Rue du Commerce - 9,5 km / 5,9 mi
UNESCO Genel Merkezi - 10,9 km / 6,7 mi
Avenue Georges V - 11,1 km / 6,9 mi
Eiffel Kulesi - 11,1 km / 6,9 mi
Champ de Mars - 11,1 km / 6,9 mi
Place du Trocadero - 11,2 km / 7 mi
Alma Köprüsü - 11,3 km / 7 mi
Necker-Enfants Malades Hastanesi - 11,6 km / 7,2 mi

En yakın havaalanları:
Paris (ORY-Orly) - 23,3 km / 14,5 mi
Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) - 43,8 km / 27,2 mi

Les Etangs de Corot için önerilen havaalanı Paris (ORY-Orly).

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Toussus le Noble Havalimanı 12,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri