Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Cerro Castillo

Prat 56 cerro - Castillo, Viña del Mar, Región de Valparaíso, Chile
Lobide Televizyon
Ücretsiz Vale Park Hizmeti

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Cerro Castillo, Vina del Mar merkezinde, Çiçek Saat ile birkaç adım ve Palacio Presidencial de Cerro Castillo ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Caleta Abarca Plajı ve Wulff Kalesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için minibar olan 25 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon bulunmaktadır. (Ücretli) servisi kullanarak kumarhaneye veya alışveriş merkezine hemen ulaşın.

Yemek
Hotel Cerro Castillo restoranında kahvaltı ve hafta sonu geç kahvaltı servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe mevcuttur, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi vardır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ofis ve ekspres giriş hizmeti mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon

Otopark

  • Ücretsiz Vale Park Hizmeti

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Aeródromo Torquemada 15,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri