Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Ginger Bangalore- Whitefield

128, EPIP Phase II, Opp. KTPO and SAP Labs, Whitefield,
Ücretsiz Otopark
Restoran
Güneşlik / Perde

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Ginger Bangalore, Bengaluru (Whitefield) konaklamanızda, KTPO Kongre Merkezi ile birkaç dakika mesafede ve Uluslararası Teknoloji Parkı yakınında sizi bekliyor. Bu otel Ascendas Park Meydanı ve Phoenix Marketcity yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Yemek
Ginger Bangalore restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe vardır, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Yeme-Içme

  • Restoran

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Kempegowda Uluslararası Havalimanı 45,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri